120 g lettsaltet torskeloin
Tørk av fuktighet og salt på torsken. Stek den med skinnet på i en mellomvarm teflonpanne til den er hvit i midten. 1 ss Rørossmør smeltes i det du snur torsken. Skum torsken i pannen.
Melkeskum
2 dl Rørosmelk
40 g brent hvitløkpurre
40 g grønn purre, brunoise
La ingrediensene koke i 2-3 minutter. Dekk over med plast og la det stå i 40 minutter. Sil av og skum opp.
Løk
2 banansjalottløk, ca. 60 g
2 ss agavesirup
1 dl vann og 2 ss buljong
2 ss rapsolje
1 fedd hvitløk
laurbærblad
1 stilk hvitløk
Brun sjalottløken i pannen på svak varme over lengre tid. Tilsett agavesirup, hvitløk og laurbærblader. Tilsett vann etter 15-20 minutter. Server som garnityr til den lune torsken.