600 g torsk, ryggfilet
smør, salt og pepper
sitronsaft etter smak
4 boc choy
Kutt torsken i ca. 150 g porsjoner. Ha på litt finsalt på torsken og stek i en stekepanne med litt olje på skinnsiden på medium høy varme. La den ligge i ca. 3-4 minutter. Skru varmen litt ned, ha i litt smør og snu fisken. Så skal den napperes.
Bruk en skje og hell smøret over fisken et par ganger. Boc choyen kuttes i 4, stek den i olje i en stekepanne. Boc choyen skal stekes på medium høy varme til den har fått en fin stekeskorpe. Det skal være litt tyggemotstand i den.
Red curry saus
50 g sjalottløk
10 g hvitløk
30 g red curry paste
150 g kokosmelk
150 g blåskjellkraft
20 g lime
5 g salt
Kutt sjalottløk og hvitløk og fres det lett i en gryte med litt olje. Ha på red curry paste og stek sammen med løken i noen minutter. Deretter ha på kokosmelk og blåskjellkraft.
La småkoke i 20-30 minutter, til den begynner å tykne litt. Smak til med lime og salt. Server fisken med sausen til.