Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Stekt villkveite, syltede kantareller og beurre blanc

Stekt villkveite, syltede kantareller og beurre blanc>

Kveitefilet på 70 g per person

 

Syltede kantareller

150 g eplejuice

en god håndfull kantareller

 

Kantarellene stekes i olje og til slutt helles litt av eplejuicen på pannen for å  glasere kantarellene.

 

Beurre blanc

230 g smør, i terninger

4 sjalottløk

3 dl hvitvin

litt hvitvinseddik

salt og pepper, etter smak

 

Finhakk sjalottløken og kok inn med hvitvin og litt eddik. Reduser og sil av løken. Monter smørterningene inn i den kokende væsken og visp kraftig. Smak til med salt og pepper og server raskt.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev