Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Steinbit, spinatsaus og syltet kålrot

Steinbit, spinatsaus og syltet kålrot >

4 stykker steinbit, a 50 g

1 fennikel

1 Granny Smith eple

1 stangselleri

100 g spinat

½ kålrot

salt

 

Skjær fennikkel og stangselleri i tynne skiver og legges  i vann. Ta resten av fennikel og stangselleri og press dette på juicepresse sammen med ett eple.

Smak opp juicen med salt og kjør den med spinat på hurtighakker.

Kutt kålrot i trekanter og kok opp i syltelake, 1-1-3. Posjer fisken i et vannbad smakt til med eddik og salt, til 48 °C i kjernen.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev