Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Skalldyrsuppe, Pale Ale, søtpotet og blåskjell ,

Skalldyrsuppe, Pale Ale, søtpotet og blåskjell , >

per porsjon

4 dl skalldyrkraft

1 søtpotet

100 g blåskjell

3 dl Pale Ale

litt sukker

salt, pepper og sitron

50 g hestebønner

 

Her har du valget mellom å lage en god skalldyrkraft med masse grønnsaker litt som bouilabaise eller finne en god kraft på butikken. Bruk gode skalldyr eller rekeskall og kok opp med det du har av grønnsaker. Vi  anbefaler fennikel, løk, hvitløk, chilli, tomat, paprika, selleri og gulerot.

Bak søtpotet ca en per person i ovnen med folie , ta av folien og skallet. Kutt i passe biter. Kok opp kraften, ha i øl og smak til med salt, pepper, sitron og litt sukker. Ha i blåskjell og søtpotet, la små putre og ha i hestebønner. La små koke til blåskjellene er åpnet seg.

Andersen Pal Ale er godt balansert med hint av tropisk frukt, mango og grapefrukt.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev