Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Skalldyrplatå «Royal»

Skalldyrplatå «Royal»>

2 hummer

4 sjøkreps

400 g nykokte reker

4 søsters

2 klør med kongekrabbe

2 sitroner

 

Alt deles opp til servering og anrettes på knust is.

 

Koketider

Hummer 700 g   ca i 14 minutter, avkjøl på benken

Sjøkreps, mellomstore, ca i 6 minutter, avkjøles i isvann

Sjøkreps, store ca i 8 minutter, avkjøles i isvann

Kongekrabbe rå ca. i 8 minutter, avkjøles i isvann

 

 

Sitronmajones

1 egg

1 eggeplomme

1 ss Dijon sennep

2 ss sitronsaft

Sitronzest

5 dl solsikkeolje

salt

 

Kjør eggeplomme, sennep, sitronsaften og solsikkeoljen i en blender. Smakes til med fin salt og sitron zest. Anbefaler ikke pepper i denne.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev