Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Singepore Pepper Crab´ på taskekrabbe

Singepore Pepper Crab´ på taskekrabbe>

1 frisk ingefær

1 stilk sitrongress

½ chili, rød 

2 sjalottløk 

1 hvitløk 

1 ss olje 

50 g sukker 

1 dl soyasaus 

½ dl ketchap manis 

1 lime 

2 ss brent grovmalt pepper

 

Finhakk ingefær, chili, sjalottløk og hvitløk. Surr forsiktig i olje til det er mørt. Sett grønnsakene til side. Karamelliser sukker i en kjele og kok ut med soyasaus, ketchab manis og sitrongress delt i fire.

Tilsett saften av lime og grovmalt pepper, og vend grønnsakene inn i glaseringen. Varm krabbeklørne i grillen, eller eventuelt bare i en kasserolle. Hell glaseringen over krabbeklørne. Server med lime ved siden av og frisk koriander, vårløk og chili drysset over.

Ta på deg plastikkhanskene, og sørg for at du har noe godt i glasset. Absolutt litt gris, men verdt det.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev