4 rødspetter, ca 400 g flådd, med bein
300 g skrelte reker
1 finkuttet fennikel
1 finhakket purre
1 finhakket gulrot
1 finkakket gul løk
5 hvite pepperkorn
1 kvast timian
3 dl hvitvin
2 dl fløte
1 sitron
salt og pepper etter smak
Fileter ut 4 fileter og rull dem til en fast og fin rullade. Stikk en tannpirker gjennom hver. Del opp fiskeskroget og skyll det rent for blod. Legg det i en kjele. Ha i grønnsaker og vin så det dekker. Kok opp, skum av og trekk kjelen til side i ca 30 minutter. Sil av kraften og reduser den til ¼.
Ha i fløte og reduser til halvparten. Kok opp 2 dl(?) med lettsaltet vann med skall fra sitronen. Legg rødspetterulladene i og trekk kjelen på svak varme i ca 8 minutter. Server rulladene med saus, reker og presset potet.