Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Potet og spinatsuppe og røkt kamskjell

Potet og spinatsuppe og røkt kamskjell>

4  kamskjell

røykespon

500 g mandelpotet

1 purre i biter

2 fedd hvitløk

3 sjalottløk

6 dl fiskekraft

2 dl h-melk

2 dl kremfløte

200 g vasket spinat

salt og hvit pepper

 

Sukkersalt kamskjellene og røyk dem. Sauter løken, purren og hvitløken i en gryte. Ha i potet, fiskekraft, melk og fløte. Kok dette til potetene er møre.

Kjør så med stavmikser og smak til med salt, pepper. Siles. Stek kamskjellene. Kok opp suppen sammen med spinaten og kjør med stavmikser.

Suppen serveres med kamskjell, potetchips, babyspinat og revet pepperrot.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev