Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Makrell og tomat

Makrell og tomat>

barnemeny 

2 ferske makrell

6 plommetomater

1 vårløk

4 ss extra virgin olivenolje

2 ts sherryeddik

salt og pepper

 

Fileter makrellen og skjær ut beinene. Krydre med salt og pepper. Bak makrellen i ovn på 85 °C til den er ferdig. Det tar ca 15 minutter. Den er klar når den begynner å flake seg når du tar lett på den. Del plommetomatene i båter og krydre med salt og pepper. Tørk i ovn på 85 °C i ca 2 timer. Vask og rens vårløk før den kuttes i biter.

Fres den på lav varme med 1 ss olivenolje. Bland makrell, tomat og vårløk sammen med olivenolje og sherryeddik. Smak til med salt og pepper.    

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev