Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Lange, potetpuré og bakte gulerøtter

Lange, potetpuré og bakte gulerøtter>

150 g lange per porsjon

1 dl hvitvin

olivenolje

estragon

1 sitronbåt

 

Salt fisken. Bak fisken under folie med vin, estragon og en litt olivenolje. Bak på 170 °C i 6 minutter og la den hvile under folien i 4 minutter.

 

Potetpuré

200 g mandelpoteter

½ dl fløte

30 g brunet smør

 

Kok poteten mør. Passer gjennom sil og bland i fløte og brunet smør. Smak til med salt og cayennepepper. Anrett med pisket brunet smør.

 

Bakte gulrøtter

200 g gulrøtter

20 g ingefær

1 dl olivenolje

½ sitron

 

Skrell gulrøtter og kutt i ønskede biter. Ha på skivet ingefær, sitron, olivenolje og salt. Bak i 20 minutter på 200 °C. Anrett gjerne på små og store fat.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev