Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Krabbe med peppermajones og godt brød

Krabbe med peppermajones og godt brød>

Del krabben i to slik at du får et hus og fotstø med klør og bein. Blansjer fotstøet i ca. 10 min i godt saltet vann.

Fjern paven og skrap ut innmaten av krabben. Stek en liten håndfull revet brød i godt smør.

 

Tilsett litt finrevet hvitløk og hakket estragon underveis. Smak til med salt og litt cayennepepper. Bland brødet med eggeplommen og innmaten av krabben, og legg det tilbake i huset.

 

Bland hvitløk, smør og estragon. Smør inn krabbeclusteret med urtesmøret.

 

Majones

Smak til majones med pepperglace. Bak krabben på 190 °C i 7-9 minutter. Server med grillet brød og peppermajones ved siden av.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev