Nyhet
Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Klippfiskgrateng med cheddarlokk

Klippfiskgrateng med cheddarlokk>

350 g utvannet klippfisk 

2 fedd hvitløk

2 kvaster timian

450 g mandelpotet

25 g smør

50 g melk

150 g fløte

4 ss olivenolje

80 g cheddar

finhakket persille

salt og pepper, etter smak

 

 

Skrell mandelpotetene og kok dem møre. Damp av og passer gjennom passeringsjern eller grov sil.

Trekk klippfisken i biter på lav varme i en kasserolle med melk, fløte, smør, hvitløk og timian.

 

Tilsett mandelpotetene i klippfiskblandingen med revet cheddar. Smak til med salt og grovkvernet pepper. Legges over i ildfast form og dryss mer revet cheddar på toppen. Stekes på 175 °C i ca. 20-25 minutter.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev