Nyhet
Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Helstekt torsk, petit pois og sprøstekt bacon

Helstekt torsk, petit pois og sprøstekt bacon>

1 torsk

500 g små grønne erter, gjerne frosne

400 g ferske erter

200 g bacon

200 g smør

3 sjalottløk

salt og pepper etter smak

 

Kok opp de frosne ertene og kjør dem glatt på en foodprosessor. Smak til med salt og smør.

Vask og rens fisken og fjern hodet. Salt og pepre den. Bak torsken hel i ovnen på 180 ° C og trekk av skinnet før servering.

Brun resten av smøret og tilsettes finhakket sjalottløk.

De ferske ertene kokes møre og toppes på erterpureen. Baconet stekes opp ved servering. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev