Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr greencurry suppe

greencurry suppe>

1 l fiskekraft

1 sitrongress

3 limeblad

1 lime

2 sjallottløk

2 hvitløkfedd

2 ss green curry paste

6 dl kokosmelk, ikke den søte.

2 dl kremfløte

100 g gulrot

40 g bønner

1 vårløk i tynne strimler

100 g hvit fisk, helst breiflabb eller steinbit

30 g reker

 

Kutt sjalottløken, hvitløken og fres med limebladet, sitrongresset i en dyp kjele.

Tilsett fiskekraften og reduser vekk 2 dl. Tilsett så kokosmelken og fløten og reduser ytterligere 2 dl.

Smak til med salt, pepper og lime.

Kutt gulrot, bønner og vårløk i små biter.

Kutt fisken i terninger og kok i en liten kjele ved siden av.

Dette er for å ha mer kontroll på koketiden.

Server sammen med koriander olje på toppen. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev