100 g rød fiskefilet
200 g hvit fiskefilet
20 g fersk koriander
3 hele taskekrabber
3 hele chili
1 mango
50 g smør
1 sjalottløk
1 dl melk
1 helt egg
3 eggeplommer
1 dl hvitvin
½ loff
Rens krabbehodene for kjøtt og behold klørne hele. Del en chili, fjern frøene og finhakk den. Finhakk sjalottløk og koriander.
Krabbekakefarse
Kutt opp fisken i små terninger og sett det 10 minutter i fryseren. Kjør så fiskebitene opp i en blender med ½ ts salt.
Tilsett ett helt egg og melken forsiktig gradvis i massen. Når fiskefarsen er ferdigblandet tilsettes chili, sjalottløk, koriander og halvparten av krabbekjøttet fra krabbehodet.
Sett farsen kaldt i 15 minutter før du steker små krabbekaker på moderat varme i smør.
Toast
Skjær avlange skiver med loff og fjern skorpen. Stek toasten med smør i pannen. Fordel resten av krabbekjøttet ut over toasten.
Sabayonne
Pisk eggeplommer og hvitvin over vannbad til det tykner. Fordel sabayonne ut over krabbetoastene og sett dem inn i forvarmet ovn på 200 °C med overvarme slik at de får en gyllen overflate. Anrett toasten på en tallerken med de stekte krabbekakene og krabbeklørne. Pynt med finhakket chili og skiver av mango og koriander.