Nyhet
Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr brokkoli, marcona mandler og sjøkreps

brokkoli, marcona mandler og sjøkreps >

1 brokkoli, per person

 

Brokkolien tourneres helt ned til stilken og restene brukes til puré eller suppe. Brokkoli serveres glasert i sitruslake som monteres med smør.

 

Sitrusglasering  

1 l klar eplemost

sitrontimian, verbena og sitrongress

 

Mosten kokes inn til halvparten og trekkes med en god håndfull av sitrusurter. Det anbefales at man lager en stor porsjon da det gir mer effekt av sitrusurtene. La det trekke i ca. 1 time. Monteres med smør og de lettkokte brokkolistilkene.

Glaser dem ferdig i laken som også brukes som saus til retten.

 

Sjøkreps

Renses og stekes i ett minutt på hver side. Krydres med veldig lite med salt hvis man velger å bruke kaviar. Anrett som på bildet.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev