200 g benfri torskefilet
1 liter vann
100 g salt
Bland salt og vann til det er oppløst og legg fisken i laken i 20 minutter.
Skyll fisken godt i kaldt vann og tørk den.
Soyadressing
24 ml soyasaus
24 ml vann
15 g sukker
20 g vårløk
10 g revet ingefær
Aromatisk olje
4 dl maisolje
200 g hele hvitløksfedd
100 g knust sitrongress
Garnityr
Finkuttet rød chili, finkuttet vårløk, korianderblader og rogn.
Bland alle ingrediensene til soyadressingen, Varm opp til 80 °C og la det trekke i 20 minutter. Sil av og sett til side.
Bland hvitløk og sitrongress med maisoljen og kok dette på 120 °C til det har satt god smak. Sil av og sett til side. Damp fisken på 42 °C i 25 minutter.
Server fiskestykket med varm soyadressing, aromatisk olje og garnityret.