Nyhet
Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Dampet kveite og sitronnudler

Dampet kveite og sitronnudler >

Kok udon-nudler i 6-8 minutter. Sett dem i et vannbad for å kjøle seg ned.

 

Dressing

1 grønn og 1 rød chili, skjæres i skiver på langs og frøene fjernes

2 hvitløk

salt etter smak

sukker etter smak

1 ss riseddik

3 ss olje

1 l finhakket vårløk

en stor bunt korianderblader

saft fra 1 lime

dampet kveite

 

Damp kveiten i 12-20 minutter. Du kan gjerne bruke vakum. Da kan du ettersteke til gyllen skorpe i godt smør før servering.

 

Noodlesalat

Lag en salat av nudler, vårløk, gjerne rødløk og gulrot. Bland ingrediensene til dressingen og smak til med lime, salt og sukker.

Garner med koriander.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev