salmaloin rulles først i nori, vendes i eggehvite og brødkrumme. Friter rett før servering.
Teryaki
1 l soya
5 dl l vann
¼ l sake
30 g sukker
0,75 dl riseddik
0,75 dl brun kyllingkraft
chili flakes
koriander med rot og blad
ingefær
Kok opp og la det trekke i 2 timer. Tilsett koriander og jevn ut med litt maizenna.
Curryolje
1 l olje
3 sjalottløk
1/2 hvitløk
1/4 fennikel
2 ts gurkemeie
1,25 dl curry madras
1,5 dl sagogryn
Stek grønnsakene lett i en panne med krydder og kjør dem med en stavmikser. Tilsett olje og la det trekke ved 85 °C. Kok sagogryn i vann. Bytt etter hvert oppkok! Blandes med oljen før servering. Garneres med brønnkarse og frisk koriander.