Nyhet
Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Chilicrab

Chilicrab>

1 kg krabbeklør

200 g svinefett

100 g kokoskrem

8 røde chili

1 ingefærrot

3 limeblader

3 sitrongress

1 bunt blomkarse

 

Begynn med å smelte svinefett, skrell ingefær og kjør alle grønnsakene sammen til en paste i en blender. Stek pasten lett for så å ta over svinefett og kokoskrem. La det koke litt for så og la det trekke i 30 minutter.

 

Sil og kjør sammen med en stavmikser. Bank krabbeklørne for at gjestene lett skal få ut all innmaten.

Stek krabbeklørne i en panne med litt olje, ta gjerne litt pepper og chiliflakes i pannen også når du steker. Legg krabbeklørne rundt, hell saus i midten og pynt med blomkarse.

Server gjerne med plasthansker for at gjestene lett kan få pille ut all maten.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev