Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Breiflabb, hummerhale, gresskar og rosmarin

Breiflabb, hummerhale, gresskar og rosmarin>

Fersk breiflabbhale brunes i panne med litt smør før den stekes ferdig i stekeovnen på 200 °C i ca 15-20 minutter, avhengig av fiskens størrelse.

Fisken er ferdig når den slipper beinet.

Skrell flaske- eller hokaidogresskar og ta ut kjernen.

Kutt i biter og bak det i ovnen med hvitløk, rosmarin og smør.

Lag en puré og smak til med salt og fersk appelsinsaft.

Kokte hummerhaler skives og garneres på breiflabben før servering.

Server en saus etter eget ønske alt fra hummerskum til rødvinssaus.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev