Grillretter oljer, sauser og marinader Kyllingkraft Demi Glace/ Kantarellsaus med timian og sherry

Kyllingkraft Demi Glace/ Kantarellsaus med timian og sherry >

1 liter kylling demi

200 g ferske små kantareller

2 dl hvitvin

1 dl sherry manzanilla 

1 ss sherryeddik

1 løk

4 fedd hvitløk

1 ss sukker

2 kvaster frisk timian

50 g beurre noisette

salt og svart pepper

 

Stek hakket løk og hvitløk gyllent i smør og sukker sammen med litt kantarellrester. Hell på hvitvin og kok inn til halvparten. Hell på kylling demi og sherry. Kok inn til det begynner å tykne. I mellomtiden smørstekes kantarellene med salt. Sil sausen over kantarellene og rør inn finhakket timian og beurre noisette. Smak til med salt, sherryeddik og pepper.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev