2,8 dl hvetemel
2 dl maismel
2 ss sukker
2,5 ts bakepulver
1,4 dl grillet mais
2,8 dl revet halvfast ost
¾ ts bordsalt
2 finhakkete jalapenos
½ ts mildt chilipulver
2 ss smør
2 piskede egg
2,8 dl helmelk
0,2 dl smeltet smør
40 Creek honey butter
1,4 dl mykt og usaltet smør
1-2 ss 40 Creek Whisky, eller annen type
2 ss honning
Forvarm ovnen til 200 °C. Rør sammen mel, maismel, sukker, chilipulver, bakepulver og salt. Smør en ildfast cornbread-form eller bruk passende silikonformer. Bland egg til eggedosis og tilsett melk, jalapenos, ost og olje. Vend forsiktig inn. Hell røren i varme former. Stek i 15 til 20 minutter og sjekk at de er ferdigstekte på midten.
Bland sammen whisky og honning. Pisk smøret lett og kremet, vend inn honning og whisky. Serveres til brødet.