Nyhet
Grillretter oljer, sauser og marinader Cornbread og whiskysmør

Cornbread og whiskysmør>

2,8 dl hvetemel

2 dl maismel

2 ss sukker

2,5 ts bakepulver

1,4 dl grillet mais

2,8 dl revet halvfast ost

¾ ts bordsalt

2 finhakkete jalapenos

½ ts mildt chilipulver

2 ss smør

2 piskede egg

2,8 dl helmelk

0,2 dl smeltet smør

 

40 Creek honey butter

1,4 dl mykt og usaltet smør

1-2 ss 40 Creek Whisky, eller annen type

2 ss honning

 

Forvarm ovnen til 200 °C. Rør sammen mel, maismel, sukker, chilipulver, bakepulver og salt. Smør en ildfast cornbread-form eller bruk passende silikonformer. Bland egg til eggedosis og tilsett melk, jalapenos, ost og olje. Vend forsiktig inn. Hell røren i varme former. Stek i 15 til 20 minutter og sjekk at de er ferdigstekte på midten.

Bland sammen whisky og honning. Pisk smøret lett og kremet, vend inn honning og whisky. Serveres til brødet.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev