Grillretter oljer, sauser og marinader cornbread , mais og jalapeno

cornbread , mais og jalapeno>

Bland sammen 350 g kefir og 3 egg i en skål

Smelt 125 g smør

Bland sammen i en annen skål:

240 g maismel, ikke maizena

160 g hvetemel

1 ts natron

2 ts bakepulver

½ ts salt

1 ss sukker

 

Bruk 1 liten boks mais og 1 ss finhakket jalapeno, om ønskelig. Bland det tørre i det våte, tilsett smøret, og deretter mais og jalapeno.  Hell blandingen ut i en ferdig smurt form, eller muffinsformer på et muffinsbrett, eller i en forvarmet munkepanne eller lignende.  Stek til de er gylne på toppen i ovnen på 200 ˚C.  

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev