Legg opp fine stykker fra de ulike rettene. Her kan man velge selv hva slags garnityr av rettene man vi servere.
Lammesjy med sitrontimian og hvitløk
2 finhakkede fedd hvitløk
1 ss rapsolje
3 ss hakket sjalottløk
2,5 dl redusert lammekraft
finplukket sitrontimian, øl-eddik og honning etter smak
Finhakk hvitløk og fres den i olje til den er gyllen, tilsett sjalottløk og fres til den er blank. Tilsett sitrontimian, litt honning og eddik og reduser til under halvparten. Tilsett hvitvin og reduser til under halvparten og tilsett kraften. Kok inn til ønsket konsistens. Sil av og smak til med salt og pepper. Monter med usaltet smør ved servering.
Estragonmajones
2 eggeplommer
½- 1 ts Dijon sennep
2,5 dl solsikkeolje
2 ss urteolje laget av persille og estragon
1 ts sitronsaft
1 ts kaldt vann
salt og pepper
Ha eggeplommer og sennep i en bolle. Kjør det sammen med en stavmikser. Spe sakte med oljen mens du blander godt med stavmikseren. Når du har spedd med halvparten av oljen, har du i vannet. Spe deretter med resten av oljen. Kjør til slutt inn urteoljen og smak til med salt og pepper.