Nyhet
Grillretter lam Grilla lammekoteletter, asparges og potetsalat

Grilla lammekoteletter, asparges og potetsalat>

Ønsket antall lammekoteletter grilles raskt med salt og pepper.

 

Grønn asparges

Kutt av nederste 2 cm av aspargesen og skrell den nederste delen. Kok dem  møre i kokende vann med rikelig med salt. Mariner med olivenolje og persille før servering.

 

Potetsalat

500 g småpotet eller annen kokefast potet, ikke mandelpotet

2 dl rømme

1 dl majones

1-2 ss Dijon sennep

salt og pepper etter smak

 

Potetene kokes møre med salt, gjerne med skall. Avkjøl slik at de er lette å jobbe med og kutt i passende biter.

Bland inn rømme, majones og sennep. Smak til med salt og pepper.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev