Grillretter kjøtt Pattegris-snacks, grillet mais og fennikel

Pattegris-snacks, grillet mais og fennikel>

500 g pattegris

rapsolje

salt og pepper

2 ss hot chilisaus

2 aprikoser

4 ss sweet chilisaus

2 ss limesaft

2 maiskolber

 

Kutt pattegrisen i «tapasbiter» og vend bitene i 3 ss rapsolje. Krydre med salt og pepper.

Grill bitene på direkte varme til de er gylne.

Legg dem deretter over i en ildfast form som tåler grillen, gjerne en aluminiumsbakk.

Kjør chilisausen, aprikosene og limesaften til en jevn saus med en stavmikser.

Ha sausen over pattegrisbitene. Sett formen på indirekte varme i ca. 15 minutter. Vend bitene underveis.

Pensle maiskolbene med rapsolje og krydre med salt og pepper. Grill dem på direkte varme til de er møre og gylne.

Skrap av maiskornene og kutt fennikelen i tynne skiver.

Anrett pattegrissnacksen i bolle sammen med grillet mais og fennikel. Server sausen og godt brød ved siden av.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev