500 g pattegris
rapsolje
salt og pepper
2 ss hot chilisaus
2 aprikoser
4 ss sweet chilisaus
2 ss limesaft
2 maiskolber
Kutt pattegrisen i «tapasbiter» og vend bitene i 3 ss rapsolje. Krydre med salt og pepper.
Grill bitene på direkte varme til de er gylne.
Legg dem deretter over i en ildfast form som tåler grillen, gjerne en aluminiumsbakk.
Kjør chilisausen, aprikosene og limesaften til en jevn saus med en stavmikser.
Ha sausen over pattegrisbitene. Sett formen på indirekte varme i ca. 15 minutter. Vend bitene underveis.
Pensle maiskolbene med rapsolje og krydre med salt og pepper. Grill dem på direkte varme til de er møre og gylne.
Skrap av maiskornene og kutt fennikelen i tynne skiver.
Anrett pattegrissnacksen i bolle sammen med grillet mais og fennikel. Server sausen og godt brød ved siden av.