Grillretter kjøtt Mixed grill

Mixed grill >

Grillet entrecote

4 biffer, entrecote

 

Kjøttet grilles hardt av på begge sider, pensle kjøtt med urteolje, salt og pepper

 

Urteolje

2 dl god olivenolje

2 fedd hvitløk

1 liten bunt timian

1liten bunt estragon

1liten bunt bladpersille

Kjøres i foodprosessor

 

Grillede grønnsaker

1 gulrot

2 reddiker

2 småløk

5 aspargesbønner

1 skorsonnerot

4 skiver tynt bacon

 

Alle grønnsakene blansjeres kjapt før de has på spyd. Aspargesbønner og skorsonnerot, has ikke på spyd men surres bacon rundt og tres på en tannpirker, og så grilles det hardt.

 

Potet

3 små nypoteter

20 g  andeleversmør

 

Potetene bakes hele med skall i aluminisfolie og rett før servering has andeleversmør på.

 

Andeleversmør

100 g andelever

100 g smør

salt og pepper

 

Stek foie gras i varm panne, avkjøl foie gras og fettet den har slipt under steking. Kjør sammen med smør på thermomix. Smak til med salt og pepper.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev