Grillretter kjøtt Reverse seared steaks

Reverse seared steaks >

Biffer, ca. 3,5 cm tykke

2 ss god rapsolje eller olivenolje

Montreal steak spice

 

Forvarm grillen til 110 °C for indirekte grilling. Pensle hvert kjøttstykke med rapsolje og krydre godt med Montreal steak spice. Plasser biffene på den kalde siden av grillen. Grill biffene indirekte i 20-25 minutter til temperaturen når 45 °C. Ta biffene av grillen og pakk dem inn i folie mens du øker grilltemperaturen til 260 °C. Pakk ut og grill hver biff på direkte varme og snu dem hvert 2. minutt til ønsket temperatur. Bruk gjerne steketermometer.

 

Rå: 125 F/50 °C

Medium rå: 135 F/57 °C

Medium: 145 F/62 °C

Medium well : 155 F/68 °C

Well done: 165 F/74 °C

 

Fjern biffene fra grillen, pakk dem inn i folie og la dem hvile i 5 minutter før transjering  og servering. Reverse-metoden gir det beste resultatet. 

En bra stekeskorpe, jevnt stekt og veldig saftig biff!

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev