Nyhet
Grillretter kjøtt Høyrygg på smoker

Høyrygg på smoker>

Her brukes gjerne et stykke som er godt marmorert. Surr det godt opp med hyssing. Gni det inn med en god sennep før du klapper på en god rubb.

 

Tørrmarinade/rubb

2 ts brunt sukker

2 ts chilipulver

1 ts hvitløkpulver

½ ts malt pepper

litt salt

1 ts malt oregano

 

Bland ingrediensene godt før de klappes på kjøttstykket.

Legg kjøttet i en forvarmet smooker på 125 °C for slow cooking og røyking i ca 3-4 timer til en oppnådd kjernetemperatur på 82-84 °C.

La kjøttet hvile i 30 minutter før du fjerner hyssingen og skjærer ut skiver på ca 1 cm tykke.

Dryss gjerne over litt maldonsalt og litt god olivenolje før servering.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev