Grillretter kjøtt Grillet kalvesnitzel og makrelldressing

Grillet kalvesnitzel og makrelldressing>

Grillet kalvesnitzel

Skjær tynne skiver flatbiff av kalv eller annet bankekjøtt. Deretter er det bare å hamre løs med kjøtthammer, kjevle eller andre litt tyngre gjenstander.

Det kan være lurt å legge litt plastikk over kjøttet før man begynner å banke. Nå er det bare å grille kjøttet med salt og pepper.

Man kan også la dem ligge i marinade hvis man ønsker det. Serveres med makrelldressing,

ruccola marinert med litt olivenolje og sitronsaft og godt med revet parmesan.

 

Makrelldressing

4 makrell

2 finhakkede sjalottløk

1 dl finhakket persille

300 g aîoli

200 g rømme

saft av 1 sitron

salt og pepper

 

Beinfri makrell bakes i ovnen på 150 °C i ca. 5 minutter. Når skinnet er lett å dra av, er den ferdig.

Makrellen avkjøles litt, plukkes i mindre biter og blandes med de andre ingrediensene. Smak til med salt og pepper til slutt.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev