Nyhet
Grillretter kjøtt BBQ Spareribs

BBQ Spareribs>

Råvare:  Side av smågris uten bacon, ca. 2 kg

Utstyr: Vedfyrt BBQ-smoker

Brensel: Grillkull og ved av eik

Metode: Indirekte varmrøyking, BBQ, lav temperatur

 

Fjern alltid membranen på innsiden av spareribsen. Gni kjøttet inn med RIB RUB, og legg den på BBQ-smokeren med bensiden ned. Ideell temperatur er 120-130 °C. Spray med BBQ Mopping Sauce én gang i timen. La kjøttet ligge på 4-6 timer. Sjekk om det er ferdig ved å presse en finger ned mellom to ribbein. Hvis kjøttet gir etter er maten klar. Server med potetsalat, bønner og coleslaw. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev