Grillretter grønnsaker og sopp potetsalat

potetsalat>

1 kg minipoteter

1 kopp Hellmann majones

1,4 dl søt pimentopaste

1 dl fint strimlet gulrot

0,2 dl finhakket selleri

1 finhakket rød løk

1 ss tørket dill

½ ss sellerigrønt

1 ts koshersalt

1 ts finmalt, sort pepper

½ ts løkpulver

finhakket gressløk

 

Kok eller damp poteter til de er passe møre. Skjær hver potet i passe biter og sett til side. Bland majones, pimentopaste, gulrot, selleri, rød løk, sellerifrø, dill, salt, pepper og løkpulver. Legg i potetene og bland forsiktig. Topp med hakket gressløk.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev