Grillretter grønnsaker og sopp Grillet ananas og poblano-salsa

Grillet ananas og poblano-salsa>

1 stor moden og trimmet ananas

1 hel poblanopepper, delt med frø

1 finhakket jalapenopepper, med frø

1 finhakket rød chili

2 ts rapsolje

2 lime, med juice og zest

0,2 dl finhakket rødløk

1 liten bunt finhakket koriander

salt og pepper, etter smak

 

Forbered grillen for middels høy varme. Olje ristene med rapsolje. Skjær ananasen i ½ cm tykke skiver. Grill den direkte på grillen og snu ofte. Grill hvitløk og poblano, vend ofte til de er myke. Skjær i passe små terninger og tilsett resten av ingrediensene.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev