Grillretter frukt og bær Pinnebrød med epler, mascarpone og kastanjekrem

Pinnebrød med epler, mascarpone og kastanjekrem >

Chunky epler

4 gode og saftige epler

sukker og kanel, etter smak

 

Rens epler for kjerner og skall og skjær dem i passe store biter. Krydre godt med sukker og kanel. 

 

 

Pinnebrød

500 g hvetemel

2 ts bakepulver

1 dl sukker

1 dl nøytral olje

2 dl lunkent vann

tilsett gjerne hakkede hasselnøtter

 

 

Blande det tørre. Spe med vann og olje til du får en smidig deig. Grovhakk gjerne nøtter og elt det godt inn i deigen. Del deigen i passe emner. Kjevle emnene ut til en smal leiv og legg eplebiter på.

 

Snurr leiven med deig og epler rundt en pinne. Pass på at det er tett. Grill pinnebrødet til det er gyllent og slipper pinnen.

 

 

Mascarpone- og kastanjekrem

2 dl mascarponekrem

1 dl kastanjepaste

40 g melis

 

Bland alle ingrediensene godt i en bolle og server kremen til pinnebrødet.

En mascarponekrem kan tilsettes det meste og her kan man leke seg med smaker.

Passer godt til grillet frukt som fersken, aprikoser, fiken eller jordbær, blant annet.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev