Panert sjøkreps
4 sjøkreps
1 egg
panko- og hvetemel med litt salt
Rens sjøkrepsen. Paner i denne rekkefølgen; hvetemel, eggehvite og pankomel. Legg dem på grillen og grill i ca …
Tamarind- og rabarbraglace
50 g tamarind paste
1,5 dl vann
250 g mørk?
½ dl fish sauce
3 hvitløksfedd
1 rabarbrastang
Bland alle ingrediensene og kok opp. Bland alle ingrediensene i en blender eller stavmikser til en glace.
Grillet agurkrelish
1 agurk
2 sjalottløk
1 bunt kruspersille
1 rød paprika
honning, sitron og salt etter smak
Grill paprika og agurk. Fjern all innmat og kutt i brunoise. Bland sammen og smak til med honning, sitron og salt.
Grillet vannmelon- og rabarbrasalat
1 vannmelon
2 rabarbrastenger
honning og olivenolje
Kutt vannmelonen i skiver og grill til skivene får fine og mørke grillstriper. Grill rabarbrastengene og kutt melon og rabarbra i passende store biter. Vend bitene inn med honning og olivenolje før servering.
Denne retten kan serveres som en starter med en krepsehale på en liten bit melon og garnityr på toppen, eller anrettes på en ferdig grillet melonskive supplert med resten av garnityret på.