Grillretter fisk, skjell og skalldyr Michaels peppercrab

Michaels peppercrab>

Black pepper sauce

1 dl teriyaki

1 dl oystersauce

1 ss ristet sort pepper 

1 ss ristet korianderfrø

2 ss brunt sukker

2 ss bergamott 

2 ss plommesaus eller plommesyltetøy

 

Rist pepper og korianderfrø og knus det grovt i en morter. Kok opp alle ingrediensene til de tykner. Avkjøl sausen, den kan fint oppbevares på glass i kjøleskapet. 

 

 

pepper crab

1 kg krabbeklør

1 grovhakket sjalottløk 

Black pepper sauce

nøytral olje

 

Stek sjalottløk med olje i en glovarm wok-panne på grillen, men pass på slik at du ikke svir den. Tilsett krabbeklørne og wok dette sammen. Tilsett sausen og gi alt ett oppkok til det tykner.

Server alt rett fra woken, på en fjøl eller et stort fat. Dette er skikkelig digg, men også litt grisete. Her kan det være greit med skylleboller ved siden av eller engangshansker. Server mer av den digge sausen ved siden av. Det er skikkelig godt med friterte hveteboller-buns eller fersk loff, bergamott eller annen sitrusfrukt til.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev