3 hummerhaler
olje, salt og pepper
Pensle grillen med olje. Sett grillen på medium varme. Krydre halene og legg dem på grillen.
Grill på hver side i 2-3 minutter. Ikke la dem bli brente og ikke stek for lenge. De skal ha en rå kjerne.
Olivenstrø
1 glass sorte oliven uten stein, bakepapir og blender.
Del oliven i to og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
Tørk dem i ovnen på 13 °C i 1 time. Kjør i blender til pulver.
Sprøstekt løk
6 sjalottløk i tynne skiver og 2,5 dl vegetabilsk olje.
Kutt løken i tynne, like skiver. Varm oljen i en panne til 160 °C.
Ha i løken og friter sakte til den er lysebrun og sprø. Det tar ca 4-5 minutter.
Tørk av på papir.
Stangselleri
Skrell 100 g stangselleri på langs med en aspargesskreller. Kutt dem i staver.
Varm aspargestavene i 100 ml appelsinjuice i 2-3 minutter og krydre med salt og pepper.
Server med Bloody Mary-saus. Oppskriften er på siden med tilbehør.