Lammetartar
løpstikkeemulsjon, tørket sopp og tørket kål
tynnbrød
Tynnbrød
1 l melk
83 g smør
8 g malt anis
12 g malt fennikel
83 ml lys sirup
5 g hornsalt
630 g siktet rug
2 dl havregryn
630 g mel
litt salt
Varm melk og smør til 37 °C og ha i gjær. Bland alt annet sammen, la det heve i 30 minutter og kjevle deigen ut tynt. Stek tynnbrødet på takke eller i stekepanne.
Lammetartar
200 g lammeplomme
salt, etter smak
rødvinseddik
pepper, etter smak
Lammet kuttes smått og smakes til med salt, eddik og pepper.
Grønnkålchips
Grønnkål blansjeres i saltvann, tørkes godt og stekes på 200 °C til den er crispy.
Løpstikkeemulsjon
Finhakk løpstikke med solsikkeolje, ha i en eggeplomme og 1 ts Dijon sennep. Pisk godt, spe med oljen til en lett majones.