300 g renset kjøtt fra pinnekjøtt
150 g ribbefett , andefett eller pinnekjøttfett
½ kålrot
1 appelsin , litt skall og juice
en kvist rosmarin
Varm opp kjøttet, kjør det i en mikser og spe med fett. Skrell en halv kålrot, skjær den i tynne skiver og kok den mør i saltet vann.
Kjør den til en glatt stappe. Varm kålrabistappen i en kjelemed en kvist rosmarin. Når den er varm tas rosmarinen ut. Smak til med ferskpresset appelsin og litt finhakket appelsinskall.Hvis konsistensen er løs kan den justeres med litt potetmospulver.
Bruk to spiseskjeer, og form små egg som legges på crostinisTopp det hele med kålrabistappen og sprøstekt fett fra pinnekjøttet. Lag crostinis av tørt brød. Anrett på disse.
CROSTINIS
Sett ovnen på 185 ° C . Skjær brødet i skiver på cirka 0,5 centimeter. Smør inn stekebrettet med olje, og legg skivene på brettet. Dryss over olivenolje og maldonsalt. Stekes i ovnen i 8 minutter. Hold øye med dem mens de steker, tiden går fort! Avkjøl.