Nyhet
Forett / småretter Lam Fenalårsalat med chevre

Fenalårsalat med chevre>

1 pakke gule cherrytomater

1 pakke røde cherrytomater

1 bunt reddik, ta vare på de fine bladene

150 g fersk italiensk geitost eller Snøfrisk

1 rugbrødskalk

6 småløk

1 dl eddik

1 dl sukker

3 dl vann

3 ss olivenolje

saften av ½ sitron

salt og pepper

løpstikke

150 g oppskåret fenalår

 

Syltet løk

Skrell løken og del den i to på langs. Kok opp vann, sukker og eddik og hell over løken i en beholder og kjøl ned.

 

Rugchips

Skjær ca. 2 mm tynne skiver av rugbrødet og stek det sprøtt i smør og olje på medium varme. Legg på papir så fettet renner av.

Kutt reddiker og tomater i to og legg i en bolle. Ha også i reddikbladene. Bland med olje, sitronsaft, salt og pepper.

Avslutt med smuldret geitost og løpstikke.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev