1 pakke gule cherrytomater
1 pakke røde cherrytomater
1 bunt reddik, ta vare på de fine bladene
150 g fersk italiensk geitost eller Snøfrisk
1 rugbrødskalk
6 småløk
1 dl eddik
1 dl sukker
3 dl vann
3 ss olivenolje
saften av ½ sitron
salt og pepper
løpstikke
150 g oppskåret fenalår
Syltet løk
Skrell løken og del den i to på langs. Kok opp vann, sukker og eddik og hell over løken i en beholder og kjøl ned.
Rugchips
Skjær ca. 2 mm tynne skiver av rugbrødet og stek det sprøtt i smør og olje på medium varme. Legg på papir så fettet renner av.
Kutt reddiker og tomater i to og legg i en bolle. Ha også i reddikbladene. Bland med olje, sitronsaft, salt og pepper.
Avslutt med smuldret geitost og løpstikke.