200 g godt marmorert entrecote
Rull entrecoten opp i plastfolie. Kutt den i tynne skiver, som legges rett på tallerken.
La dette tempereres på et lunt sted i ca 15 minutter, eller bruk en skibrenner og gå lett over for et raskere resultat. Krydre med litt fingersalt og pepper.
Majones
1 egg
1 ss dijonsennep
1 ss hvitvinseddik
2 dl nøytralolje
2 dl god olivenolje
salt og pepper
½ bunt brønnkarse
Ha egg, sennep, finhakket brønnkarse og eddik i et litermål og kjør sammen med en stavmikser. Spe på med olje til den blir tykk , smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Ha blandingen i en spøytepose
Syltet traktkantarell
50 g traktkantarell
1 dl eddik
1 dl sukker
2 dl vann
1 ts salt
Kok opp vann, salt, sukker og eddik. Ha i traktkantarellen, ta kjelen av varmen og la dem trekke i 20 minutter. Legg mange små klikker rundt på kjøttet og ha så på friske brønnkarse blader.