Forett / småretter Kjøtt Spekemat, ost, marinerte multer og tyttebærrømme

Spekemat, ost, marinerte multer og tyttebærrømme>

Velg god spekemat og oster som har en historie du kan fortelle til dine gjester! Speket svinenakke og ost fra Hans og Ola på Brimi Sæter Reinsdyr-, elg- og pepperonipølse fra Heidal Landbruksprodukter Reinsdyrpølse og speket reinsdyrhjerte fra Fjellvilt Fjelldronning og Huldreost fra Avdem

 

Akevittmarinerte multer

250 g multer

1 ss akevitt

1 ts brunt sukker

 

Varm opp multene forsiktig med sukkeret og smak til med akevitt. Akevitten skal ikke være fremtredende, men den skal runde av multesmaken! Multene serveres lune eller kalde. Godt til ost og spekemat, men også til en hjemmelaget vaniljeis eller råkrem.

 

Tyttebærrømme

1 beger rømme fra Avdem

100 g tyttebær

1 ts sukker

salt, pepper og 1 ts hakket timian

 

Rør tyttebær og sukker til sukkeret er løst opp. Vend inn rømmen og smak til med salt og pepper. La stå kaldt til servering. Vend inn timian like før servering.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev