Velg god spekemat og oster som har en historie du kan fortelle til dine gjester! Speket svinenakke og ost fra Hans og Ola på Brimi Sæter Reinsdyr-, elg- og pepperonipølse fra Heidal Landbruksprodukter Reinsdyrpølse og speket reinsdyrhjerte fra Fjellvilt Fjelldronning og Huldreost fra Avdem
Akevittmarinerte multer
250 g multer
1 ss akevitt
1 ts brunt sukker
Varm opp multene forsiktig med sukkeret og smak til med akevitt. Akevitten skal ikke være fremtredende, men den skal runde av multesmaken! Multene serveres lune eller kalde. Godt til ost og spekemat, men også til en hjemmelaget vaniljeis eller råkrem.
Tyttebærrømme
1 beger rømme fra Avdem
100 g tyttebær
1 ts sukker
salt, pepper og 1 ts hakket timian
Rør tyttebær og sukker til sukkeret er løst opp. Vend inn rømmen og smak til med salt og pepper. La stå kaldt til servering. Vend inn timian like før servering.