300 g ferdigstekt ribbe
100 g agurk
100 g aubergine
100 g squash
2 ss finhakket chili
3 ss kuttet koriander
2 ss lime
3 ss soyasaus
4 ss ribbesjy
salt og pepper
filodeig, fås kjøpt i alle asiatiske butikker
Grønnsakene kuttes i strimler. Aubergine og squash bakes i ovnen til de er møre. Ribba rives opp i strimler, alt blandes sammen og smakes til.
Chilimajones
½ rød chili
3 dl solsikkeolje
2 eggeplommer
1 ts dijonsennep
1 ss sitronjuice
1 ts salt
½ ts cayennepepper
Chilien kjør på en kjøkkenmikser sammen med oljen til chilien er kuttet opp i små biter. Eggeplommer, sennep, salt og cayennepepper blandes sammen. Pisk inn solsikkeoljen, smak til med sitron. Anrett rullene på salat, gjerne med rødbetspirer og grovhakket koriander. Server chilimajonesen ved siden av.