Forett / småretter Kjøtt Ribbevårrull, sprø grønnsaker og chilimajones

Ribbevårrull, sprø grønnsaker og chilimajones>

300 g ferdigstekt ribbe

100 g agurk

100 g aubergine

100 g squash

2 ss finhakket chili

3 ss kuttet koriander

2 ss lime

3 ss soyasaus

4 ss ribbesjy

salt og pepper

filodeig, fås kjøpt i alle asiatiske butikker

 

Grønnsakene kuttes i strimler. Aubergine og squash bakes i ovnen til de er møre. Ribba rives opp i strimler, alt blandes sammen og smakes til.

 

Chilimajones

½ rød chili

3 dl solsikkeolje

2 eggeplommer

1 ts dijonsennep

1 ss sitronjuice

1 ts salt

½ ts cayennepepper

 

Chilien kjør på en kjøkkenmikser sammen med oljen til chilien er kuttet opp i små biter. Eggeplommer, sennep, salt og cayennepepper blandes sammen. Pisk inn solsikkeoljen, smak til med sitron. Anrett rullene på salat, gjerne med rødbetspirer og grovhakket koriander. Server chilimajonesen ved siden av.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev