Forett / småretter Kjøtt Ostesmørbrød med svinenakke, cheddar og sennep emulsjon

Ostesmørbrød med svinenakke, cheddar og sennep emulsjon>

8 skiver godt surdeigsbrød

175 g svinenakke eller røkt bogskinke

200 g   skivet cheddar

4 ss grov sennep

2 ss olivenolje

40 g grov sennep

2 ss crème fraîche

4 ss majones

salt og pepper, etter smak

 

 

Kutt passe tykke skiver av godt brød. Drypp noen dråper med olivenolje på brødet.

Legg på noen gode skiver med cheddar, så 2-3 skiver med kokt svinenakke eller røkt bogskinke med litt grov sennep.

 

Presses i toastjern eller stekes i panne med press. Server toasten med en deilig sennepsemulsjon som er laget av grov sennep, crème fraîche og majones. 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev