Nyhet
Forett / småretter Kjøtt Kålrulett med kjøtt fra rådyr og potetkrem

Kålrulett med kjøtt fra rådyr og potetkrem>

500 g kvernet rådyrkjøtt

1 dl nøttesmør

2 dl H-melk

1 ss potetmel

3 ss salt

1 ss pepper

3 ss finkuttet sjalottløk

1 ss finkuttet rød chili

blansjerte kålblader uten stilk

 

Alt knas sammen i en bolle. Farsen formes til små pølser og rulles inn i kålen. Rull til små kålruletter og knyt sammen med hyssing.

 

Potetkrem

500 g mandelpotet

100 g smeltet smør

2 dl H-melk

salt og pepper

 

Potetene kokes møre, passeres og blandes sammen med smør og melk. Smak til med salt. Del kålruletten i to og server med lun potetkrem til. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev