Nyhet
Forett / småretter Kjøtt Glasert svinekjake, epler, mjødgele og revet valnøtt

Glasert svinekjake, epler, mjødgele og revet valnøtt>

Svinekjaker

800 g svinekjaker

salt, etter smak

god olje

 

Salt svinekjakene og la dem ligge i kjøleskapet natten over. Dagen før du skal bruke dem confiterer du dem i en dyp form i ovnen med lokk på 78 °C.  Når de er ferdige, etter ca. 12 timer, kjøles de ned under lett press. Før servering stekes de godt på pannen på fettsiden og glaseres i stekesjysausen.

Server gjerne med eplepuré og råsyltede epler, mjødgele og revet valnøtt. Eller velg ditt eget tilbehør som for eksempel jordskokk- eller mandelpotetpuré.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev