Nyhet
Forett / småretter Kjøtt leverpostei med sopp og bacon

Leverpostei med sopp og bacon>

500 g svinelever 

300 g svineflesk

2 egg

1 medium løk

6 ansjosfileter

1 ss ansjoslake

3 ss pepper

2 ss  salt

6 hvitløksfedd

2 chili

1 ss Worcestersaus

1dl fløte

200 g Philadelfiaost

 

Alle ingredienser utenom kremfløte og Philadelphiaost kjøres gjennom kjøttkvern to ganger. Varm opp fløten i en kjele og legg osten opp i. Når man har fått en jevn blanding blandes det med resten. Settes i vannbad på 180 °C i ca. 45 minutter. Et tips er å lage dobbel porsjon når man først er i gang. Frys den ned rå og stek når du trenger den. Da får man best smak og konsistens. Legg gjerne noen baconskiver på toppen.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev