Forett / småretter Kjøtt Cuban sandwich

Cuban sandwich>

I en Cuban sandwich brukes ofte den type kjøtt en selv ønsker. Vi utnytter dette og varierer med ulike typer kjøttpålegg, som f. eks. ribbe, pulled pork eller skinke. I denne utgaven brukte vi ribbe, noe som ble utrolig saftig og ga en liten vri på en klassisk grillet sandwich.

 

 

Syltede miniagurker

5 ferske miniagurker

0,5 dl sukker

1 dl hvitvinseddik

1,5 dl vann

1 laurbærblad

 

Ha eddik, vann, sukker og laurbærblad i en kjele og kok opp. Avkjøl laken. Kutt miniagurkene på langs og legg i en bolle. Hell over laken og la det stå på kjøl over natten.

 

 

300 gram ferdigstekt ribbe

300 g revet ost

5 hele syltede agurker

4 ss sennep

4 ss romtemperert smør

bruk hvilket brød du ønsker, enten rundstykker eller skiver av surdeigsbrød

1 kinakål, finhakket

 

Sett ovnen på 200 °C. Smør brødet med både smør og sennep, og grill brødet i en jernpanne. Samtidig steker du skiver av ribbe i ovnen med revet ost over til osten er smeltet og ribba er varm.

 

Monter sandwichen ved å legge finhakket kinakål på en skive, deretter ribbe med smeltet ost over. Ha også i skiver av egensyltede agurker for å gi sandwichen en litt friskere og syrligere helhet.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev